Nieuws

Hier vindt u interessante nieuwsberichten die wij voor u verzamelen. Mocht u zelf een nieuwsbericht hier geplaatst willen hebben, stuur dan een email met daarin het betreffende bericht.

In mei en juni 2015 nog enkele weken beschikbaar

In het voorjaar 2015, in mei en juni, hebben we nog enkele weken beschikbaar. Reserveer nu met 10% korting op de prijzen zoals vermeld op de website. Voor informatie stuur e-mail of bel!
Lees verder >

Ikea wil vestiging in Alicante binnen 2 jaar openen.

ALICANTE - De Zweedse meubelgigant IKEA viert op dit moment haar 15e verjaardag in Spanje en tijdens een persconferentie werd door de algemene directeur van IKEA Ibérica aangekondigd dat men binnen twee jaar tijd de nieuwe winkel in Alicante open wil hebben. Er wordt al jaren gediscussieerd over
Lees verder >

Meer vluchten op Alicante

Alicante - De vernieuwingen aan het vliegveld El Altet bij Alicante begint zin vruchten af te werpen aangezien de Spaanse vliegvelddienst verwacht tot 29 oktober 8.954.277 passagiers te mogen vervoeren in 51.732 geplande vluchten. Dit cijfer is 6,5% meer dan het afgelopen jaar toen de nieuwe termina
Lees verder >

Autoverhuur via SpaansVakantiehuis.com

Vanaf nu kunt u via onze partner Autoeurope een auto huren op elke plaats in de wereld. Klik op de banner aan de rechterkant van de pagina. Of klik hier.  
Lees verder >Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Bel: +31 (0)6 - 5143 0387 of e-mail: info@spaansvakantiehuis.com